Gastenboek

Laat weten wat je van Arty Trish vindt door hieronder een reactie te plaatsen in ons gastenboek.

Schrijf je bericht

 
 
 
 
 
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Ina vd. Linde Ina vd. Linde schreef op 9 januari 2019 om 15:12:
Hartelijk dank voor de fotolijstjes, ze zijn super gaaf ben er erg blij mee.
Ans van der Pluijm Ans van der Pluijm schreef op 8 november 2018 om 21:33:
Voor onze gezinsfoto met industriele achtergrond was ik op zoek naar een stoere lijst. Na wat surfen kwam ik op de website van Arty Trisch en was onder de indruk van de betonlook fotolijst. De lijst moest op maat gemaakt worden, maar daar wilde ik graag op wachten. Truus heeft heel sympathiek meegedacht. En ik kan met trots zeggen: de lijst is geweldig! Een eyecatcher bij ons in huis. Nogmaals dank
Maltie Basdew Maltie Basdew schreef op 6 oktober 2018 om 10:35:
Ik ben niet zo van online bestellen ... maar nu durfde ik het wel aan. Het was even wachten op mijn bestelling, maar dan heb je ook wat. Wat zijn ze toch mooi, de zelfgemaakte wandkandelaren. Prachtig! Een sieraad voor ons huis. Sfeervol. Ik ben er super blij mee. En ga er volop van genieten.
Karin Hoetink Karin Hoetink schreef op 23 juli 2017 om 13:52:
2 weken geleden 3 stoere wand-windlichten besteld en een prachtig decoratie bord. Levertijd zou 3 weken zijn omdat 1 wand-windlicht speciaal gemaakt zou worden. (Er waren er nog 2 op voorraad). Maar na 2 weken is alles geleverd. En wat zijn ze gaaaaf! Ben er zo blij mee! Bedankt Arty-Trish!
Anjo Anjo schreef op 22 mei 2017 om 21:38:
Ik heb mijn zusje, een student uit Delft die op het punt staat 'haar' stad te gaan verlaten, héél blij kunnen maken met een prachtig Delfts blauw vogelhuisje van ArtyTrish. Toch nog een Delfts huisje aan de geven van haar nieuwe woning! Een erg geslaagd kado en een super service van ArtyTrish. Aanrader! Onwijs bedankt!
Becky Becky schreef op 31 oktober 2015 om 21:36:
Heele mooie dingen. Ik hou van dat bewerkt hout.
Rien Rien schreef op 24 juli 2015 om 21:24:
Mijn moeder is erg blij met haar cadeau: het vogelhuisje Baby Nursery. Top!
Marco Marco schreef op 18 juni 2015 om 21:55:
Helemaal super! Die inspiratie van je is ongekend en je weet waar ik voor ga 😉
Dimph Dimph schreef op 30 mei 2015 om 12:04:
Het zijn verrassende decoraties. Jouw creatieviteit is voorlopig nog niet op. Ik wens je heel veel succes met Arty Trish. Groetjes Dimph
Leonora Leonora schreef op 23 mei 2015 om 10:03:
leuke spulletjes. We wensen heel veel succes. Leonora en fam. 🍀🌹🍀