Retourneren

Mocht u ondanks de met zorg gemaakte en/of verstuurde artikelen toch niet tevreden zijn, meld uw klacht dan even per email en we streven naar een goede oplossing.

U hebt als koper het recht het artikel binnen 14 dagen te retourneren. U dient vooraf een retourformulier aan te vragen door te mailen naar info@artytrish.com. Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna u het artikel kunt retourneren.

Het product moet in originele staat en verpakking worden teruggestuurd naar Arty Trish. De kosten voor retour zenden zijn voor rekening van de koper! (dit is wettelijk bepaald)

Wanneer het artikel goed is ontvangen, stort Arty Trish het aankoopbedrag incl. verzendkosten binnen 14 dagen terug op de rekening van de koper.

Heeft u als klant gekozen voor een duurdere verzendoptie dan de door Arty Trish geboden standaard verzendmethode, dan zal het crediteer bedrag bij retour zenden beperkt blijven tot het bedrag van de standaard verzendwijze.

Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geruild of geretourneerd worden ook vragen wij een aanbetaling vooraf als wij op uw verzoek iets maken of bestellen.
SALE artikelen nemen wij niet retour.